Κασέτα CRYSTAL 80 - 18kw

ΚΑΣΕΤΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ 80άρα με αποδοση 18kw... 10 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση... διαβάστε περισσότερα...

Κασέτα CRYSTAL 70 - 14kw

ΚΑΣΕΤΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ 70άρα με αποδοση 14kw... 10 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση... διαβάστε περισσότερα...

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση τζακιού καλοριφέρ.



            Η εγκατάσταση έγινε στην όμορφη Μεγαλόπολη και παρόλο που τα παιδιά έκαναν την πρώτη τους εγκατάσταση σαν υδραυλικοί το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Πρόκειται για το μεγάλο τζάκι της σειράς Acquatondo , απόδοσης 29 Kw , του ιταλικού οίκου της Edil Kamin πάντα με την παρουσία του υδραυλικού KIT 2. Η τεχνογνωσία της ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι πάντα εδώ ,ακόμα και την πρώτη σας φορά , για όλους εσάς. Είμαστε εδώ για όσο και αν μας χρειαστείτε. Σας περιμένουμε!! Απολαύστε!!


"Από την Τρίπολη για όλη την Ελλάδα"
2710 222071 - 6946 211061

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Εγκατάσταση Κασέτας Ecostar από την ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Εγκατάσταση ενεργειακής κασέτας "ECOSTAR"
του Ιταλικού Οίκου Edil Kamin σε υπάρχον ανοιχτό τζάκι !!!


ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟΥ !!!!





ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!!



ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
2710 222071 - 694 6211061

Αντλίες θερμότητας. Τι είναι και πώς ακριβώς λειτουργούν ;



Αντλία θερμότητας
Είναι γνωστό σε όλους όσους μας διαβάζετε πως η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. , πέρα από τις κλασσικές μεθόδους θέρμανσης , αναζητά διαρκώς νέες τεχνολογίες και νέους τρόπους θέρμανσης ή ψύξης για τον χώρο σας. Επίσης είναι γνωστό πως μετά από κάθε αναζήτηση παρουσιάζουμε σε όλους εσάς , μέσα από τα άρθρα μας , όλα αυτά τα οποία ανακαλύπτουμε και εμείς μετά από έρευνα. Για τον ίδιο λόγο είμαστε και σήμερα εδώ. 



Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πόσο σημαντική είναι η καμινάδα για την λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης;



καμιναδα



Αγαπητοί φίλοι , είμαστε ακόμη μία φορά μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για ένα από τα σημαντικότερα θέματα τα οποία αφορούν τα συστήματα θέρμανσης. Το θέμα αυτό δεν είναι κανένα άλλο από αυτό της καμινάδας. Η καμινάδα λοιπόν είναι κάτι περισσότερο από μία είσοδο για τον Άγιο Βασίλη , ο ρόλος της στην σωστή λειτουργία του τζακιού σας , της σόμπας σας ή της κασέτας σας είναι πρωταγωνιστικός.





Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ένα αφιέρωμα στο pellet που όλοι περιμέναμε…



pellet


Αγαπητοί φίλοι , ένα από τα πλέον δημοφιλή υλικά θέρμανσης είναι αναμφίβολα το pellet. Ένα υλικό το οποίο κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους θαυμαστές και όχι και άδικα αφού οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της θέρμανσης έχουν μόνο ανοδικές τάσεις.




Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΚΙ KAI ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ TZAMI ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ…;



Τζάκι που καπνίζει



Αγαπητοί φίλοι , από τις αναφορές που κάνετε προς την εταιρία μας μέσω των social media αλλά και από δεκάδες e mail τα οποία έχω λάβει προσωπικά από πολλούς από εσάς , έχω ξεχωρίσει δύο πολύ συχνές ερωτήσεις τις οποίες και θεωρώ πολύ σημαντικές μιας και μας απασχολούν καθημερινά όλους…

         



Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αιθαλομίχλης συνέχεια…



Αιθαλομίχλη
Αγαπητοί φίλοι , πέρυσι μεταξύ των άλλων ακούσαμε έναν ακόμα καινούριο όρο τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς ίσως δεν είχαμε ακούσει πότε ξανά. Λόγος γίνεται φυσικά για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης το οποίο έκανε την εμφάνιση του πέρυσι στην πρωτεύουσα και έβαλε σε μπελάδες περιβαλλοντολόγους , ιατρικούς συλλόγους αλλά και όλους εμάς τους απλούς πολίτες.
Τι είναι όμως το φαινόμενο της αιθαλομίχλης , ποια η αιτία του και πως πρέπει να κινηθούμε σωστά ώστε να το αντιμετωπίσουμε;


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία εβδομάδα της σούπερ προσφοράς




Acquatondo
          

           Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι ακόμα μια φορά εδώ για να ευχαριστήσει όλους εσάς για την τεράστια ανταπόκριση , την πολύ μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη την οποία επιδεικνύετε για ακόμη μία φορά στο πρόσωπό μας.

       


Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Γιατί ένα προϊόν χωρίς τεχνική υποστήριξη δεν φτάνει…



Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μπει στην διαδικασία του να αγοράσουμε κάποια προϊόντα τα οποία θα χαρακτήριζα λίγο πιο «ιδιαίτερα». Και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ με την έννοια αυτή.

            Προϊόν με προϊόν έχει διαφορά , αφού υπάρχουν προϊόντα τα οποία απλά καταναλώνουμε και προϊόντα τα οποία ουσιαστικά γίνονται κομμάτι της ζωής μας. Τα παραπάνω λοιπόν είναι συνήθως τεχνολογικά προϊόντα τα οποία μαζί με την αγορά τους «αγοράζουμε» και κάποιες υπηρεσίες , από τεχνικούς – εγκαταστάτες για την σωστή τους τοποθέτηση.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Απίθανες προσφορές σε σόμπες pellet !!!




            Ένα από τα υλικά το οποίο έχει κλέψει την παράσταση και μέρα με την μέρα καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι στην «πίτα» με τις καύσιμες ύλες όσο αφορά την θέρμανση είναι το pellet. Το υλικό αυτό αναπτύσσεται ταχύτατα , κάτι πολύ λογικό αφού όντως αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση τόσο με γνώμονα την τιμή όσο και την λειτουργία του.

            Η εταιρία μας είναι σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσει δύο από τα «καμάρια» της. Πρόκειται για δύο σόμπες pellet μία αερόθερμη και μία καλοριφέρ οι οποίες θα καλύψουν και τον πλέον απαιτητικό.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Γιατί λέμε όχι στο πετρέλαιο…



              
            Αν κάποιος σας έλεγε πως ζούμε στην χώρα του πετρελαίου αν μη τι άλλο θα τον αποκαλούσατε τρελό. Η Ελλάδα λοιπόν από ότι φαίνετε δεν έχει καμία σχέση ούτε κανένα συμφέρον από την παραγωγή ή την κατανάλωση του μαύρου χρυσού (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) . Το πετρέλαιο λοιπόν όπως και πολλά άλλα ξενόφερτα αγαθά δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην ελληνική οικονομία και μάλλον κάνει το αντίθετο αφού κάθε χρόνο δισεκατομμύρια Ευρώ φεύγουν από την χώρα μας με προορισμό χώρες με μεγάλη δύναμη στο πετρελαϊκό εμπόριο.