Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το 8ο Αρκαδικό Πανόραμα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του.


Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. στο 8ο Αρκαδικό Πανόραμα

Αγαπητοί Φίλοι της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως την Παρασκευή 2 Μαΐου είναι ορισμένη η έναρξη του ... 

8ου Αρκαδικού Πανοράματος , μίας εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

            Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση τραβά τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών , η ποικιλία των προϊόντων τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε καθώς και το γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο event πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια , συμβάλλουν στο ότι δεν πρέπει κανείς να το χάσει. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ανάδοχος της έκθεσης είναι η εταιρία ALFA EXPO.

            Η εταιρία μας θα είναι εκεί , με τα περίπτερα της καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό της έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε απορία σας πάνω στα ενεργειακά συστήματα , τους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης , στα ηλιακά συστήματα καθώς και σε μονωτικά υλικά και παρελκόμενα προϊόντα των παραπάνω. Θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες που ακριβώς θα έχετε την δυνατότητα να μας βρείτε. Το Αρκαδικό Πανόραμα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την τοπική και όχι μόνο επιχειρηματικότητα και η εταιρία μας ως καινοτόμος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.

Πάντα Φιλικά η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου