Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Κασέτες καλοριφέρ… από την εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. μόνο για εσάς.

H2O S 20 classic 1



Αγαπητοί φίλοι λίγες μέρες πριν , από αυτό εδώ το blog , η εταιρία μας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. έκανε μία εισαγωγή , σε όλους εσάς τους φίλους της οι οποίοι την διαβάζετε , στον κόσμο των ενεργειακών κασετών θέρμανσης.






            Στο προηγούμενο λοιπόν άρθρο είχαμε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στις κασέτες οι οποίες χρησιμοποιούν ως μέσω μεταφοράς της θερμότητας τον αέρα , τις λεγόμενες αερόθερμες κασέτες δηλαδή. Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο άρθρο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

            

          
            Σας υποσχεθήκαμε λοιπόν πως θα φτιάξουμε ένα άρθρο ακόμα το οποίο θα παρουσιάζει και τις κασέτες  οι οποίες συνδέονται στην ήδη υφιστάμενη εγκατάσταση του καλοριφέρ και χρησιμοποιούν με την σειρά τους το νερό ως μέσο μεταφοράς ης θερμότητας.

            Έχουμε σε αυτό το blog κάνει πολλές φορές αναφορά στο ότι η αποτελεσματικότερη μέθοδος θέρμανσης δεν είναι άλλη από το καλοριφέρ. Εφόσον δεν υπάρχει εγκατάσταση καλοριφέρ και μιλάμε για ενιαίους χώρους , μόνο τότε συνιστάται η αερόθερμη θέρμανση.

            Στο προηγούμενο άρθρο κάναμε σαφές , πως η κασέτα είναι ιδανική στην περίπτωση που υπάρχει ήδη ανοιχτό τζάκι παλαιού τύπου. Μέσα σε αυτό λοιπόν τοποθετείται η κασέτα. Οι κασέτες καλοριφέρ με την σειρά τους είναι ιδανικές όταν υπάρχει ήδη τζάκι παλαιού τύπου και ταυτόχρονα υπάρχει και εγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ. Η κασέτα μπαίνει μέσα στο παλαιό τζάκι και ο υδραυλικός την συνδέει με τα σώματα. Η κασέτα ουσιαστικά αντικαθιστά τον λέβητα πετρελαίου και ζεσταίνει όλο το σπίτι οικονομικά.

            Η εταιρία μας διαθέτει μία αρκετά μεγάλη ποικιλία κασετών καλοριφέρ , σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Όλα τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε εμείς σαν εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι πιστοποιημένα και διαθέτουν χαρτιά με ακριβείς ενεργειακές αποδόσεις ώστε ο πελάτης να ξέρει ακριβώς τι πληρώνει αλλά και τι αγοράζει.

            Παρακάτω βλέπετε κάποια μοντέλα τέτοιων κασετών τις οποίες θα βρείτε στην εταιρία μας. 



H20 S 20 classic 2

H20 S 20 Plus B










           

             Μπορούμε να εξασφαλίσουμε απίστευτες τιμές συνδυασμένες με άψογη τεχνική υποστήριξη ακόμα και μετά την εγκατάσταση. Εδώ θα βρείτε τα πάντα όσο αναφορά τις κασέτες γενικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα πάντα όσα χρειάζονται για τις κασέτες καλοριφέρ καθώς και για οτιδήποτε χρειαστείτε για τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης. Σας περιμένουμε!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου