Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Edil Kamin ΟΧΗΜΑ - DELIS S.A. 694 6211061



Το όχημα της Edil Kamin αποκλειστικά από την ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και πάλι. Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ με μοναδικό σκοπό την παρουσίαση εξαιρετικά πρωτοποριακών λύσεων πάνω στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. Συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια για την εξεύρεση ιδανικών λύσεων για όλους εσάς τους φίλους της εταιρίας μας.






                Τις ημέρες αυτές η εταιρία μας εκμεταλλευόμενη το ειδικό φορτηγό της εταιρίας Edil Kamin ξεκίνησε μία ενημερωτική καμπάνια σε διάφορα χωριά του νομού Αρκαδίας γύρω από την πόλη της Τρίπολης. Πολλοί από εσάς ίσως μας έχετε ήδη συναντήσει.

                Το ειδικό φορτηγό περιέχει μία αερόθερμη σόμπα pellet της εταιρίας EdilKamin την Cherie πρόκειται για μία σόμπα pellet με ονομαστική ισχύ 11 Kw η οποία μπορεί να ζεστάνει  έναν ενιαίο χώρο περίπου 100 τ.μ. Με απόδοση η οποία ξεπερνά το 90% και με αυτονομία ακόμα και 13,5 ωρών η σόμπα είναι ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Πέρα της σόμπας το αυτοκίνητο διαθέτει ένα εκπληκτικό τζάκι καλοριφέρ της εταιρίας Edil Kamin το H2Oceano 23. Με 18,2 Kw καθαρή ισχύ στο νερό το τζάκι αυτό δύσκολα θα απογοητεύσει. Κομψό , οπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μπορεί να ζεστάνει ακόμα και 200 τ.μ. Συνοδεύεται στο φορτηγό από το ΚΙΤ 6 το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε λειτουργία.

                Όπως θα προσέξετε και στο βίντεο και τα δύο συστήματα είναι σε κανονική λειτουργία. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να δούν τα μοντέλα αυτά σε πλήρη δράση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας στο 6946211061.Απολαύστε υπεύθυνα.




                                                                                                                                                                                          




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε./ 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου