Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αρκαδικό Πανόραμα – Μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση έλαβε τέλος.


ΔΕΛΗΣ Α.Ε. 8ο Αρκαδικό Πανόραμα

Όπως συμβαίνει με όλα τα όμορφα πράγματα έτσι και η έκθεση του Αρκαδικού Πανοράματος έλαβε τέλος. Η όλη έκθεση χαρακτηρίστηκε άκρως επιτυχημένη με τους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες να μένουν αρκετά ευχαριστημένοι.









            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει έναν έναν όλους εσάς , οι οποίοι επισκεφθήκατε τα περίπτερα 43 αλλά και 56 . Συζητήσατε μαζί μας για όλα τα θέματα που αφορούν στο σπίτι σας. Η ΔΕΛΗΣ Α.Ε. ελπίζει με τις συμβουλές της να έλυσε κάποιους από τους προβληματισμούς σας. Οι στόχοι οι οποίοι τέθηκαν από το προσωπικό αλλά και τους ιδιοκτήτες της εταιρίας μας επιτεύχθηκαν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. 

            Με τους περισσότερους από εσάς ήδη έχουμε κανονίσει την επόμενη μέρα. Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά , η έκθεση μας στην πόλη της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην οδό Αμυκλών 24 είναι πάντα ανοιχτή , παρέχοντας σε όλους εσάς την ευκαιρία να δείτε από κοντά μία τεράστια γκάμα προϊόντων. Τζάκια , σόμπες , κασέτες είτε καλοριφέρ είτε αερόθερμα , είτε με ξύλο είτε με pellet . Αντλίες θερμότητας , ηλιακά συστήματα , μονωτικά υλικά αλλά και όλα τα παρελκόμενα για τα παραπάνω. Τα πάντα είναι εδώ και σας περιμένουν στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς πάντα συνοδευόμενα από άριστη τεχνογνωσία και άμεση εξυπηρέτηση.

            Το καλοκαίρι του 2014 είναι μάλλον ιδανικό για να κάνετε την δική σας έξυπνη κίνηση. Σας περιμένουμε!!


Πάντα Φιλικά η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου