Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» αναλυτικότερα.


Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. στο "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκων"

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα , σήμερα η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. έχει σκοπό να παρουσιάσει σε όλους εσάς κάποιες νέες κινήσεις τις οποίες ετοίμασε για εσάς. Σκοπός μας είναι να πιάνουμε τον σφυγμό της αγοράς και να καταφέρνουμε να εξασφαλίζουμε για όλους εσάς έξυπνες κινήσεις. Η αγορά είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος και οποιοσδήποτε θέλει να κερδίσει κάτι από αυτή θα πρέπει να κινείτε γρήγορα και έξυπνα.


            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. τα τελευταία χρόνια , έχει αναλωθεί στην εξασφάλιση προϊόντων τα οποία στοχεύουν στην ιδανικότερη προετοιμασία ενός χώρου , με μοναδικό σκοπό να ανεβάσει την ενεργειακή αξία του. Μας ενδιαφέρει να μειώσουμε τις ανάγκες του χώρου σε ενέργεια καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια σε μέγιστο βαθμό. Αυτό που τα τελευταία 2-3 χρόνια στην Ελλάδα τείνει να γίνει μόδα , για την εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. αποτελεί τρόπο ζωής για πάνω από μία δεκαετία. 

            Σκοπός της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίζει τις παραπάνω παροχές για όλους τους πελάτες της , εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα για εσάς τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά την διάρκεια της χρήσης. Η εταιρία μας λοιπόν έπεσε πάνω στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υ.Π.Ε.Κ.Α , το «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» όπως είναι ευρέως γνωστό , ανέλυσε τις πτυχές του και είναι εδώ τόσο για να το αναλύσει σε βάθος για όλους εσάς όσο και για να παρουσιάσει ολοκληρωμένα πακέτα τα οποία μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα. Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση του προγράμματος.

            Ποιος έχει το δικαίωμα ένταξης στο πρόγραμμα;    
                                       
Το πρόγραμμα αποτελεί μία επιδότηση για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το ακίνητο τους. Μία τέτοια αναβάθμιση λοιπόν μειώνει την δαπάνη ενεργειακών πόρων για τον χώρο σας και παράλληλα ανεβάζει την αντικειμενική του αξία. Φροντίζετε ώστε να εξοικονομείτε καθημερινά χρήματα και παράλληλα ο χώρος σας αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το πρόγραμμα λοιπόν επιδοτεί ένα ποσοστό των εργασιών που χρειάζεται ο χώρος σας ανάλογα πάντα με τα οικονομικά κριτήρια του ενδιαφερόμενου ενώ το υπόλοιπο ποσοστό παρέχεται με την μορφή άτοκου δανείου από την αντίστοιχη τράπεζα. Το κόστος των διάφορων εργασιών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15.000 . Αναλυτικά μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα τα οικονομικά κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα.

Κατηγορία Ωφελούμενων
A1
A2
B
Ατομικό Εισόδημα
Α.Ε. ≤12.000€
12.000€ < Α.Ε. ≤ 40.000€
40.000€ < Α.Ε. ≤ 60.000€
Οικογενειακό Εισόδημα
Ο.Ε. ≤ 20.000€
20.000€ < Ο.Ε. ≤ 60.000€
60.000€ < Ο.Ε. ≤ 80.000€
Κίνητρο
70% Επιχορήγηση
30% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)
35% Επιχορήγηση
65% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)
15% Επιχορήγηση
85% Άτοκο Δάνειο (επιδότηση επιτοκίου 100% έως 31.12.2015)

            Το πρόγραμμα προβλέπει την δυνατότητα λήψης δανείου 4 , 5 ή και 6 ετών με ή χωρίς εγγυητή , χωρίς προσημείωση ακινήτου. Η αποπληρωμή μπορεί να είναι ακόμα και άμεση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Με την ένταξη στο πρόγραμμα λαμβάνουμε ένα 40% του προϋπολογισμού ως προκαταβολή. Η ένταξη στο Πρόγραμμα απαιτεί μία σειρά ενεργειακών επιθεωρήσεων , των οποίων το κόστος καλύπτεται στο 100% από το Πρόγραμμα μετά την επιτυχή υλοποίηση του έργου. Το πρόγραμμα καλύπτει δαπάνη για αμοιβή συμβούλου έργου έως 250 + Φ.Π.Α.

            Πέρα των οικονομικών κριτηρίων του κατόχου ένα σπίτι χρειάζεται για να μπει στο πρόγραμμα να :

·         Βρίσκεται σε περιοχή με τιμή ζώνης κάτω από 2.100 /m2
·         Να έχει καταταχθεί σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.).

Ποιες εργασίες μπορεί να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί οποιαδήποτε εργασία αναβάθμισης μίας ενεργειακής κατηγορίας ή στο 30% της κτηριακής ενεργειακής κατανάλωσης. Οι επιλεγμένες εργασίες οι οποίες επιδοτούνται είναι οι εξής:
1.      Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου μας  , στην στέγη , στην πιλοτή( θερμοπρόσοψη , αλλαγή κεραμιδιών κτλ.)
2.      Αντικατάσταση κουφωμάτων αλλά και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (πατζούρια , ρολά , τέντες κτλ)
3.      Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης αλλά και παροχής ζεστού νερού χρήσης (ενεργειακά τζάκια , ενεργειακές σόμπες , ηλιακοί θερμοσίφωνες , αντλίες θερμότητας)

Το πρόγραμμα δεν απαιτεί κάποιο είδος οικοδομικής άδειας και όπως αναφέραμε ο μέγιστος προϋπολογισμός δεν μπορεί να ξεπερνά τις 15.000 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Τι πρέπει να κάνω για να μπω στο πρόγραμμα και για ποιο λόγο να επιλέξω την ΔΕΛΗΣ Α.Ε.;

            Υπάρχει μία διαδικασία για να μπει κάποιος στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον». Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες οι οποίες πρέπει να γίνουν τόσο στην τράπεζα όσο και στο Υ.Π.Κ.Α. Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. πέρα του ότι μπορεί να αναλάβει μία ολοκληρωμένη μελέτη για το σπίτι σας , διαθέτει όλα τα προϊόντα τα οποία θα χρειαστείτε και αναλαμβάνει όλες τις εργασίες για την τοποθέτηση τους. Διαθέτουμε ολοκληρωμένα πακέτα από την διαδικασία της συλλογής των δικαιολογητικών μέχρι την παράδοση του έργου ολοκληρωμένο. Πέρα αυτού η εταιρία έχει την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τις παραπάνω εργασίες για όλους εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6946 211061. Σας περιμένουμε!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου