Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αερόθερμες σόμπες pellet- Απλές και καναλάτες

Αερόθερμη σόμπα πέλετ


Οι σόμπες πέλετ είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης, που με οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας με οικονομικό τρόπο.

Υπάρχουν δύο ειδών αερόθερμες σόμπες pellet, που αποτελούν εξελιγμένα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης χώρου, τα οποία είναι τα εξής:
α) Η λεγόμενη απλή/κανονική και
β) Η λεγόμενη καναλάτη ή με αεραγωγούς.


Η κανονική αερόθερμη σόμπα περιλαμβάνει αεραγωγούς στην μπροστινή της όψη και μπορεί να θερμάνει το χώρο που βρίσκεται τοποθετημένη η σόμπα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ζεστάνει τον ενιαίο χώρο μέχρι και 110 τ.μ.


Η καναλάτη ή με αεραγωγούς σόμπα περιλαμβάνει μια ή δύο τοποθετημένες σωληνώσεις/κανάλια στο οπίσθιο τμήμα της και δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθεί η θερμότητα και σε άλλους χώρους πέραν του χώρου που βρίσκεται τοποθετημένη η σόμπα. Με αυτό τον τρόπο ο ζεστός αέρας διαχέεται και σε άλλα δωμάτια της κατοικίας ή του γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου.


Ο τρόπος εγκατάστασης των αερόθερμων σομπών pellet είναι απλός και γρήγορος. Επίσης, η λειτουργία τους είναι αθόρυβη και διακριτική.
Οι σόμπες ρυθμίζονται με χρονοδιακόπτη, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και έχουν ένα εξαιρετικό κομψό design.


Επιπλέον προσφέρουν έναν οικονομικό τρόπο καύσης του προϊόντος, με υψηλή απόδοση θερμότητας.
Ιδίως, αν λάβουμε υπόψη μας το κόστος του πετρελαίου, συγκριτικά, με το κόστος που απαιτείται για την καύση του pellet, έχουμε έως και 70% φθηνότερη θέρμανση στις αερόθερμες σόμπες pellet σε σχέση με το πετρέλαιο.
Η απόσβεση του παρεχόμενου κόστους ενός τέτοιου ενεργειακού συστήματος σε σχέση με το αντίστοιχο κόστος συστήματος πετρελαίου γίνεται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.


Διατίθενται σε διάφορες κατασκευές και είναι πιστοποιημένες για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου