Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

CRYSTAL 80 18kw Blanco από τη ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 694 6211061


CRYSTAL 80 18kw Blanco




 Αγαπητοί φίλοι η δουλειά της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι πάντα η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Μέσα από τα βίντεο της εταιρίας μας μπορείτε να δείτε διάφορες τοποθετήσεις σε όλα τα είδη ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. 





Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε διαφορετικές περιπτώσεις με στόχο μέσα από αυτές να βρείτε την εγκατάσταση την οποία ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ , τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και στον χώρο σας. Υπάρχουν πολλές λύσεις και σίγουρα χρειάζεται εξαιρετική προσοχή όταν διαλέγουμε τι θα βάλουμε σπίτι μας.
Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε την τοποθέτηση μίας ενεργειακής κασέτας αερόθερμης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν με τρομερά χαρακτηριστικά για την κατηγορία του το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο design του χώρου σας. Όπως θα παρατηρήσετε πρόκειται για ένα εξαιρετικά όμορφο προϊόν το οποίο προσδίδει ομορφιά και κύρος στο χώρο σας. Απολαύστε υπεύθυνα!!








Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο delis_sa@hotmail.gr ή στο 6946 211061. Σας περιμένουμε!!

Πάντα φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου