Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα – Τι ακριβώς είναι και τι θα μπορέσετε να βρείτε σε αυτό;



            Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα , η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ με σκοπό να ενημερώσει όλους εσάς για οτιδήποτε έχει σχέση με τα ενεργειακά συστήματα και όχι μόνο. Αφορμή του σημερινού άρθρου είναι ο Μάιος που μας έρχεται και θα καταλάβετε παρακάτω τι ακριβώς εννοώ.

            Βασικό μας θέμα είναι η παρουσίαση μιας περιφερειακής έκθεσης η οποία αποτελεί πνεύμονα ζωής για τις εταιρίες τόσο της περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Η έκθεση αυτή λοιπόν ακούει στο όνομα «Αρκαδικό Πανόραμα» και αποτελεί πόλο έλξης για έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και έναν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών. Πως όμως θεσπίστηκε και τι ακριβώς είναι αυτός ο θεσμός;

            Το αρκαδικό Πανόραμα λαμβάνει χώρα στην όμορφη πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας , στο κέντρο της περιφέρειας Πελοποννήσου , την πόλη της Τρίπολης. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2003 και διοργανώνεται από τότε κάθε 2 χρόνια. Έχει φιλοξενήσει επιχειρήσεις τόσο της περιοχής όσο και της χώρας γενικότερα και χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις του επιχειρηματικού κλάδου. Περισσότερες από 450επιχειρήσεις έχουν τιμήσει την έκθεση σε αυτή την δεκάχρονη πορεία της με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά κατά μέσο όρο τις 20.000 ανά διοργάνωση. 

            Την οργάνωση της έκθεσης  έχει αναλάβει το επιμελητήριο Αρκαδίας , το οποίο από το 2004 έχει εμπιστευθεί στην εταιρία ALFA EXPO όλη την εγκατάσταση της. Πρόκειται για μία οργάνωση η οποία στηρίζεται από κυβερνητικούς και δημόσιους φορείς.

            Το 8ο Αρκαδικό Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί από 2-7 Μαΐου στην πόλη της Τρίπολης , με διάφορους τομείς να μετέχουν σε αυτό. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από τρόφιμα , γεωργικά προϊόντα ,εναλλακτικές μορφές ενέργειας μέχρι και αυτοκίνητα.

            Η ΔΕΛΗΣ Α.Ε. δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο γεγονός. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και να μάθετε όλα τα μυστικά του χώρου. Μέσα από αυτό το blog θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα της έκθεσης μέχρι την τέλεσή της. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο delis_sa@hotmail.gr αλλά και στο 6946 211061. Σας περιμένουμε!!



Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου