Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ηλιακός θερμοσίφωνας – Η ήρεμη δύναμη που πολλοί από εμάς έχουμε «ξεχάσει».




Ηλιακοί θεροσίφωνες με μία ή με δύο πλάκες
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και πάλι , η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. Πάντα ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα για όλους εσάς και πάντα εξετάζουμε οτιδήποτε εναλλακτικό και καινούριο μπορεί να προταθεί στους ενδιαφερόμενους.




            Το σημερινό άρθρο έχει σαν βάση μία τεχνολογία η οποία έκανε την εμφάνισή της αρκετά χρόνια πίσω. Το γεγονός όμως ότι ο συγκεκριμένος κλάδος καθημερινά εξελίσσεται , τον έχει μεταφέρει αυτόματα σε μία νέα κατηγορία , αυτή των νέων τεχνολογιών , όσο αφορά τα συστήματα θέρμανσης.

            Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε από τα παλιότερα χρόνια τους ηλιακούς θερμοσίφωνες , οι οποίοι συνήθως εμφανίζονταν στα εξοχικά μας ή στα σπίτια των παππούδων μας και προσέφεραν τι άλλο(;) ζεστό νερό προς χρήση. Εξάλλου όταν ζεις σε μία χώρα όπως την Ελλάδα είναι αδιανόητο να μην εκμεταλλεύεσαι τον ήλιο για να πλένεις τα πιάτα ή να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους οι ηλιακοί παρουσιάστηκαν ως το όγδοο θαύμα του κόσμου για την εποχή , αν όμως παρατηρήσουμε την εξέλιξή τους στο χρόνο θα δούμε πως επρόκειτο για μία εξαιρετικά απλή εφεύρεση. Δύο πλάκες συλλέγουν την ηλιακή ενέργεια την διοχετεύουν στην υδραυλική εγκατάσταση και το καυτό νερό είναι εκεί για εμάς.

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση ηλιακού
             Η ενασχόληση μας με το αντικείμενο μας έκανε να αναθεωρήσουμε σχεδόν όλα μας τα πιστεύω όσο αφορά τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. Η τεχνολογία τους δεν είναι σε καμία περίπτωση απλή και η χρήση τους δεν είναι σε καμία περίπτωση μονόπλευρη. Με τον χρόνο οι εταιρίες κατασκευής ηλιακών συστημάτων άρχισαν να πληθαίνουν , ο ανταγωνισμός ανέβηκε  και όταν ο ανταγωνισμός ανεβαίνει τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Πλέον οι ηλιακοί διαθέτουν πραγματική τεχνολογία και εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της ηλιακής ενέργειας.

            Πλέον γίνεται λόγος για ηλιακά συστήματα και οι υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουν είναι ολοκληρωμένες. Ο ηλιακός συνδέεται με το υδραυλικό σύστημα της οικίας μας ή του χώρου εργασίας μας και πέρα του ζεστού νερού προς χρήση το οποίο προσφέρει βοηθά και στην θέρμανση του χώρου μας. Η τεχνολογία των νέων υλικών τα οποία χρησιμοποιούνται δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε υψηλές αποδόσεις ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες ή τις μέρες του χειμώνα. 

Πλάκες νέας τεχνολογίας πετυχαίνουν μεγαλύτερη απόδοση
            Έχουμε κάνει σαφές , μέσα από αυτό εδώ το blog , ότι όσο αφορά την θέρμανση του χώρου μας , το μεγαλύτερο κομμάτι ενέργειας το οποίο σπαταλάμε είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να φέρουμε το δίκτυο μας σε μία χρήσιμη θερμοκρασία. Ένα παγωμένο σπίτι , ένα παγωμένο δίκτυο , χρειάζονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να επανέλθουν σε μία φυσιολογική κατάσταση. Εξάλλου αυτό που κάνει τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης οικονομικά είναι πως λόγω της συνεχούς λειτουργίας τους δεν επιτρέπουν στο χώρο ή στο δίκτυο να πέφτει η θερμοκρασία του. Οι ηλιακοί νέας τεχνολογίας λοιπόν αν συνδεθούν με το δίκτυο θέρμανσης έχουν την δυνατότητα να παρέχουν σε αυτό την απαραίτητη ενέργεια ώστε να συντηρείτε σε μία θερμοκρασία , κάνοντας ευκολότερη την δουλειά του ενεργειακού συστήματος θέρμανσή σας. Πέρα από αυτό σας προσφέρουν και το ζεστό νερό χρήσης το οποίο χρειάζεστε στο χώρο σας.
Ηλιακοί νέας τεχνολογίας
             Κάθε νέο σπίτι , το οποίο σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους οι οποίοι το κατοικούν , πρέπει να διαθέτει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα νέας τεχνολογίας. Το είδος , η μάρκα και ο τρόπος τοποθέτησης διαφέρουν. Όλα βέβαια τα αναλαμβάνουν για εσάς οι συνεργάτες της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

            Υπάρχει τεράστια ποικιλία στο χώρο , εμείς διαθέτουμε την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία να βρούμε αυτό ακριβώς το οποίο χρειάζεστε. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους καλύτερους παρέχοντας τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο delis_sa@hotmail.gr αλλά και στο 6946 211061. Σας περιμένουμε!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. /6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου