Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

DAFNE ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ - DELIS S.A. 2710 222071 - 6946211061



Dafne με φούρνο




Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και πάλι , σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε ένα ακόμα είδος της δουλειάς που κάνουμε. Το σημερινό βίντεο στοχεύει και εξυπηρετεί σε ένα διαφορετικό κοινό…






            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με εμπειρία αρκετών ετών στον χώρο των συστημάτων θέρμανσης είτε αυτά είναι ενεργειακά είτε όχι , έχει την δυνατότητα, την τεχνογνωσία και την ευχέρεια να προτείνει ένα τεράστιο φάσμα εναλλακτικών πηγών θέρμανσης.
            Το παρακάτω βίντεο απευθύνεται σε λάτρεις των πιο κλασσικών σομπών τις οποίες συναντάμε περισσότερο σε εξοχικά σπίτια ή σε σπίτια στο χωριό. Πρόκειται για μία σόμπα ξύλου η οποία διαθέτει ενσωματωμένο και φούρνο. Είναι δηλαδή μία στόφα (μασίνα) η οποία σας δίνει την δυνατότητα ενώ ζεσταίνεστε να ετοιμάζεται παράλληλα και το αγαπημένο σας φαγητό πετυχαίνοντας έξτρα οικονομία. Η σόμπα είναι η DAFNE της εταιρίας Edil Kamin. Το βίντεο είναι εξαιρετικό και θα λύσει τις περισσότερες από τις απορίες σας.







Σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια στο delis_sa@hotmail.gr ή στο 6946 211061 έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια. Σας περιμένουμε!!


Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε./ 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου