Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Γιατί ένα προϊόν χωρίς τεχνική υποστήριξη δεν φτάνει…



Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μπει στην διαδικασία του να αγοράσουμε κάποια προϊόντα τα οποία θα χαρακτήριζα λίγο πιο «ιδιαίτερα». Και θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ με την έννοια αυτή.

            Προϊόν με προϊόν έχει διαφορά , αφού υπάρχουν προϊόντα τα οποία απλά καταναλώνουμε και προϊόντα τα οποία ουσιαστικά γίνονται κομμάτι της ζωής μας. Τα παραπάνω λοιπόν είναι συνήθως τεχνολογικά προϊόντα τα οποία μαζί με την αγορά τους «αγοράζουμε» και κάποιες υπηρεσίες , από τεχνικούς – εγκαταστάτες για την σωστή τους τοποθέτηση.


            Τέτοια προϊόντα είναι τα τζάκια , οι σόμπες , οι κασέτες … Πέρα από την αγορά σαν αγορά υπάρχει από πίσω ένα τεράστιο κομμάτι το οποίο χρειάζεται υποστήριξη. Πολλές εταιρίες έχουν τρομερές δυνατότητες στο εμπορικό κομμάτι , είναι πολύ καλές στο να φέρνουν καλά κομμάτια σε πολύ καλές τιμές αλλά μέχρι εκεί. Στο κομμάτι της τεχνογνωσίας υστερούν με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορούν να αναδείξουν τα θετικά ενός προϊόντος αλλά αντιθέτως να λειτουργούν ακόμα και αρνητικά για αυτό. Το καλύτερο προϊόν χωρίς την ανάλογη τεχνική υποστήριξη παύει να είναι καλό πλέον.

Τεχνική υποστήριξη


            Όταν λοιπόν αγοράζουμε ένα τέτοιο προϊόν πέρα από την τιμή του θα πρέπει να προσέχουμε όλο το πακέτο που μας προσφέρει μία εταιρία. Για πολλούς το κομμάτι της υποστήριξης θεωρείται δεδομένο αν όμως γυρίσετε μια βόλτα στα μαγαζιά θα καταλάβετε πως δεν είναι. Δυστυχώς πολλοί από εμάς πρώτα πάθαμε και έπειτα μάθαμε τι ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες κλείνουν την πόρτα όταν βγεις και δυστυχώς δεν ασχολούνται πάλι με το αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην μεταφορά , την τοποθέτηση ή την λειτουργία αυτού το οποίο μόλις σου πούλησαν. Στην εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. θα είμαστε μαζί σας ακόμα και μετά από το πρώτο άναμμα , προσφέροντας υπηρεσίες και συμβουλές οι οποίες θα είναι πραγματικά χρήσιμες.

            Ψάξτε λοιπόν όλες τις παραμέτρους , αφιερώστε χρόνο , ζυγίστε τα πάντα και έπειτα προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά. Για τον χρόνο σας σίγουρα θα ανταμειφθείτε και σε χρήματα αλλά και σε αποτέλεσμα. Η εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. σας περιμένει.



Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου