Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ένα αφιέρωμα στο pellet που όλοι περιμέναμε…



pellet


Αγαπητοί φίλοι , ένα από τα πλέον δημοφιλή υλικά θέρμανσης είναι αναμφίβολα το pellet. Ένα υλικό το οποίο κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους θαυμαστές και όχι και άδικα αφού οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της θέρμανσης έχουν μόνο ανοδικές τάσεις.





Με τον όρο βιομάζα ή αλλιώς pellet αποκαλούμε κάθε υλικό το οποίο παράγεται από ζωντανούς οργανισμούς , όπως το ξύλο , τα υπολείμματα καλλιεργειών αλλά και υλικά από τον κτηνοτροφικό τομέα , τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν καύσιμο για παραγωγή ενέργειας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας αφού προέρχεται από την δεσμευμένη από τα φυτά , μέσω της φωτοσύνθεσης , ηλιακή ενέργεια  και από την ενέργεια την οποία προσλαμβάνουν οι ζωικοί οργανισμοί μέσα από την τροφή τους .

Είναι ουσιαστικά η αρχαιότερη μέθοδος θέρμανσης αφού ο πρωτόγονος άνθρωπος χρησιμοποιούσε μία μορφή βιομάζας για θέρμανση η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το ξύλο και όλα τα υπολείμματά τα οποία αυτό αφήνει.

Βιομάζα


Ουσιαστικά με την βιομάζα αυτό που κάνουμε είναι να εκμεταλλευόμαστε άχρηστα κατά τα άλλα υλικά για την θέρμανσή μας. Το pellet συνδυάζει την οικονομία και την οικολογική συνείδηση.

Η εταιρία μας πρωτοπόρος στον τομέα της θέρμανσης δεν θα μπορούσε να μην έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές για όλους εσάς τους φίλους του pellet. Μπορείτε να δείτε τις ασύλληπτες προσφορές μας οι οποίες ισχύουν για κάποιες μέρες ακόμα εδώ

Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε προϊόντα χρήσης pellet η οποία θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της. Μία πρώτη επαφή μαζί μας θα σας πείσει.


Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. /6946 211061







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου