Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τι ακριβώς είναι η κασέτα , σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται , ποια τα συν και τα πλην της;



Αγαπητοί φίλοι , η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ άλλη μια φορά με σκοπό την ενημέρωση όλων εσάς , οι οποίοι μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε διαρκώς. 






            Ανάμεσά μας υπάρχουν άτομα τα οποία είναι εδώ και χρόνια φίλοι του τζακιού , πριν η τεχνολογία και η επιστήμη μπει στον τομέα αυτό και περάσουμε στα σύγχρονα «ενεργειακά» συστήματα θέρμανσης. Πολλοί από εμάς λοιπόν διαθέτουμε τζάκι , παλαιού όπως λέμε , τύπου. Το τζάκι αυτό σαν φιλοσοφία το κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας και συνήθως λειτουργούσε σαν συμπληρωματικό στην εγκατάσταση του πετρελαίου. Το τζάκι λοιπόν οι περισσότεροι το χρησιμοποιούσαμε σαν παρέα και σαν μπάρμπεκιου.

            Όλα αυτά βέβαια τα προηγούμενα χρόνια , που οι αγελάδες ήταν ακόμα παχιές , είχαμε την πολυτέλεια να καίμε πετρέλαιο , ξύλα και ρεύμα ταυτόχρονα. Σήμερα όμως που τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο πρέπει οτιδήποτε καίμε να αποδίδει τα μέγιστα ώστε να ζεσταινόμαστε αποτελεσματικά και ταυτόχρονα οικονομικά.

            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. έχει την λύση για όλους εσάς οι οποίοι είστε ήδη κάτοχοι απλού τζακιού και θέλετε να το εκμεταλλευτείτε ώστε να ζεστάνετε ουσιαστικά τον χώρο σας και να μετατρέψετε το τζάκι σας σε πραγματική πηγή θέρμανσης χωρίς δραματικές αλλαγές , χωρίς πολλά μερεμέτια και άλλες  οικονομικές σπατάλες.

            Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας έχει εξασφαλίσει για όλους εσάς τους φίλους της μία τεράστια ποικιλία από ενεργειακές κασέτες θέρμανσης και είμαστε εδώ για να σας τις προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές , συνοδευόμενες πάντα με άψογη τεχνική υποστήριξη ακόμα και μετά την εγκατάσταση. Τι είναι όμως οι κασέτες , πως λειτουργούν , πως τοποθετούνται και ποια είναι ιδανική σε κάθε περίπτωση;

            Η αναφορά της εταιρίας μας αρχικά θα γίνει για τις κλασσικές ενεργειακές αερόθερμες κασέτες. Οι κασέτες τύπου καλοριφέρ είναι μία κουβέντα που θα γίνει στο προσεχές μέλλον .Η τοποθέτηση μιας κασέτας είναι ιδανική περίπτωση για την μετατροπή ήδη υπάρχοντος τζακιού σε πραγματικά αποδοτικό ενεργειακό σύστημα θέρμανσης. Η κασέτα έχει την ικανότητα να μπαίνει μέσα στο ήδη υπάρχον τζάκι και να χρησιμοποιεί την ήδη υπάρχουσα καμινάδα , κάτι το οποίο μειώνει δραματικά το κόστος εγκατάστασης. Η εταιρία μας σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς κολοσσούς , όσο αφορά τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης διαθέτει κασέτες σε ποικίλες διαστάσεις ώστε ο καθένας από εσάς να βρει ακριβώς αυτό που τον εξυπηρετεί.

            Πρόκειται για πιστοποιημένα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης με συγκεκριμένη – πιστοποιημένη ωφέλιμη ισχύ , με αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε όλοι σας να γνωρίζετε τι ακριβώς είναι αυτό το οποίο αγοράζετε. Ανάλογα με τις ανάγκες σας είμαστε σε θέση να προτείνουμε μια σειρά ιδανικών λύσεων.

Κασέτα Ecostar ΔΕΛΗΣ Α.Ε.



           - Που όμως χρησιμεύουν οι αερόθερμες ενεργειακές κασέτες ; Κάνουν για οποιαδήποτε περίπτωση ;

 Έχουμε κάνει σαφές μέσα από αυτό το blog πως πριν την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μία προμελέτη και μία συζήτηση για να καταλήγουμε στο τι είναι ιδανικό σε κάθε σπίτι. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας έχουν φέρει την ομάδα σε ένα σημείο το οποίο μπορεί να εγγυηθεί πλέον την εύρεση της ιδανικής λύσης σε κάθε περίπτωση. Οι ενεργειακές αερόθερμες κασέτες είναι ιδανικές όταν υπάρχει υφιστάμενη εγκατάσταση τζακιού καθώς και επίσης όταν οι χώροι οι οποίοι πρέπει να ζεσταθούν είναι ενιαίοι. Χώροι με δωμάτια ανάμεσα στα οποία υπάρχουν μεσοτοιχίες είναι καλύτερα να ψάξουν ένα ενεργειακό σύστημα θέρμανσης με βάση το καλοριφέρ πλέον. 

Κασέτα Riga 54 ΔΕΛΗΣ Α.Ε.


Η εταιρία μας είναι εδώ σε κάθε περίπτωση εδώ ώστε να δώσει συμβουλές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κασέτα Sprint ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Σε επόμενο άρθρο μας θα κάνουμε αναφορά και στις κασέτες καλοριφέρ οπότε μείνετε συντονισμένοι.


Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για να παρουσιάσει μία σειρά με περισσότερα από 30 διαφορετικά μοντέλα κασετών. Κάθε μια είναι διαφορετική και εξυπηρετεί διαφορετική εγκατάσταση. Είμαστε εδώ για εσάς!! Σας περιμένουμε!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061
             

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου