Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο καιρός σύμμαχος μας αλλά ως πότε;



Ενεργειακά συστήματα θέρμανσης ΔΕΛΗΣ Α.Ε.


Αγαπητοί φίλοι , ο Νοέμβρης σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος του το φθινόπωρο όμως επιμένει να παραμένει στην χώρα μας. Οι θερμοκρασίες είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κάτι το οποίο μάλλον έχει βγάλει πολλούς από εμάς από το πλάνο σχεδιασμού της σεζόν.






            Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο χειμώνας θα είναι βαρύς τόσο σε ένταση αλλά και σε διάρκεια , βέβαια μέχρι τώρα η κοινή γνώμη μάλλον είναι ότι δεν ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Η εμπειρία βέβαια τόσων χρόνων μας επιτρέπει να σας διαβεβαιώσουμε ότι και οι μετεωρολόγοι ξέρουν καλά την δουλειά τους αλλά και πως ο χειμώνας θα έρθει απλά λίγο αργότερα.

            Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε πάρει μια γεύση αφού η βροχή και ο παγετός έκαναν την εμφάνισή τους σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πολλοί από εμάς αναστατωθήκαμε , νιώσαμε ανέτοιμοι βέβαια καθησυχαστήκαμε επειδή ο καιρός ξαναέφτιαξε. Δυστυχώς όμως είναι προσωρινό και η επόμενη φορά θα μας βρει ακόμα πιο απροετοίμαστους.


Energy Plus

Tresor
H2OCEANO 15









          

  Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για όλους , για να προτείνει την ιδανική λύση σε οποιαδήποτε κατάσταση. Παρέχουμε ιδανικές υπηρεσίες συνδυασμένες με τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε τα πάντα. Ενεργειακά τζάκια , ενεργειακές σόμπες , κασέτες , λέβητες αλλά και αντλίες θερμότητας . Προτείνουμε πάντα οικολογικές λύσεις με το ξύλο αλλά και την βιομάζα να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγκαταστάσεις μας. Πέρα από την μελέτη και την εγκατάσταση η εταιρία μας εγγυάται μία διαρκή τεχνική υποστήριξη . Είμαστε πραγματικά εδώ για εσάς ακόμα και μετά την εγκατάσταση.

            Την εποχή αυτή η εταιρία μας τρέχει μια πληθώρα προσφορών δίνοντας σε όλους εσάς τους φίλους της την δυνατότητα να αποκτήσετε απίστευτα προϊόντα αλλά και υπηρεσίες σε καταπληκτικές τιμές. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλους εσάς τις ιδανικές υπηρεσίες ζεσταίνοντας εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την μικρότερη οικονομική επιβάρυνση. Σας περιμένουμε!!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου