Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Βαρύς ο χειμώνας που έρχεται…



Πολύ βαρύς Χειμώνας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. Ο χειμώνας είναι για τα καλά πλέον εδώ με πολλές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα να έχουν ήδη αρχίσει να προβάρουν τα λευκά τους.











            Η εταιρία μας έχει όπως γνωρίζετε την έδρα της στην πόλη της Τρίπολης , είναι όμως εδώ για ολόκληρη την Ελλάδα. Τα πρώτα χιόνια από ότι φαίνεται θα κάνουν την εμφάνισή τους στις περισσότερες ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Ο καιρός αγρίεψε για  τα καλά μάλλον ο Δεκέμβρης δεν θα είναι τόσο καλός μαζί μας όσο οι προηγούμενοι μήνες.

            Η θέρμανση πλέον όσο και αν καθυστέρησε πλέον έχει γίνει απαραίτητη. Με το πετρέλαιο ακόμα να αποτελεί είδος πολυτελείας ο μόνος τρόπος για να ζεσταθούμε πλέον είναι ο εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης. Σύμμαχός μας είναι μόνο τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης.

            Για όλους εσάς οι οποίοι ίσως σκέφτεστε ότι πλέον δεν προλαβαίνετε ή έχετε καθυστερήσει η εταιρία μας είναι εδώ για να σας προτείνει γρήγορες , οικονομικές αλλά και οικολογικές λύσεις. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας δεν διαρκούν περισσότερο από λίγες μέρες. Χωρίς πολλά μερεμέτια σεβόμαστε τους κατοικημένους χώρους μέσα στους οποίους εργαζόμαστε και τους παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση. 

            Διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία ενεργειακών τζακιών , ενεργειακών σομπών και κασετών τόσο αερόθερμων όσο και καλοριφέρ. Διαθέτουμε για μεγάλη ποικιλία σε αντλίες θερμότητας αλλά και σε όλα τα παρελκόμενα των ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. 

            Έχουμε ότι χρειάζεστε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρία μας. Σας περιμένουμε όλους!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε./ 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου