Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Τα κριτήρια για να διαλέξετε την κατάλληλη ενεργειακή εστία για το χώρο σας!!


Ενεργειακά συστήματα ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. , η εταιρία μας είναι εδώ ακόμα μία φορά με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση όλων εσάς οι οποίοι μας διαβάζετε διαρκώς. Ένα θέμα το οποίο απασχολεί πολλούς από εσάς είναι τα κριτήρια τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ώστε να διαλέξουμε ποια ενεργειακή εστία θέρμανσης.





            Η εταιρία μας λοιπόν είναι εδώ για να δώσει έναν μπούσουλα λοιπόν σύμφωνα με τον οποίο θα μπορέσετε να βάλετε στον χώρο σας την ιδανική για εσάς ενεργειακή εστία θέρμανσης.     
      
Έχουμε κάνει σαφές ότι οι ενεργειακές εστίες θέρμανσης χωρίζονται κατά βάση σε δύο πολύ μεγάλες κατηγορίες. Η μία λοιπόν κατηγορία είναι οι αερόθερμες εστίες και η δεύτερη οι εστίες καλοριφέρ. Οι πρώτες είναι ιδανικές για ενιαίους χώρους χωρίς μεσοτοιχίες και συνιστούνται σε περίπτωση που δεν υπάρχει εγκατάσταση καλοριφέρ. Τοποθετούνται λοιπόν σε εξοχικά σπίτια σε χωριά όπου επικρατούν πιο κλασσικές κατασκευές σπιτιών. Οι εστίες τύπου καλοριφέρ από την άλλη είναι ιδανικές σε κάθε σπίτι το οποίο διαθέτει εγκατεστημένα σώματα. Ζεσταίνουν ομοιόμορφα όλο το σπίτι , διατηρούν τα ντουβάρια ζεστά λόγω της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το πρώτο λοιπόν ερώτημα το οποίο πρέπει να απαντήσετε είναι αερόθερμο ή καλοριφέρ.

 
Πιστοποιημένα προϊόντα

Αφού διαλέξουμε τύπο εστίας θα δείτε πως η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από ενεργειακές εστίες θέρμανσης. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα και από τους δύο τύπους. Το επόμενο λοιπόν το οποίο κοιτάμε είναι η επιφάνεια του σπιτιού την οποία θέλουμε να ζεστάνουμε. Όλα τα πιστοποιημένα τζάκια αναγράφουν τον αριθμό των κυβικών μέτρων χώρου το οποίο μπορούν να θερμάνουν. Αφού λάβουμε υπόψη το μέγεθος του χώρου τον οποίο θέλουμε να ζεστάνουμε καθώς και τις μονωτικές δυνατότητες του σπιτιού καταλήγουμε και στο μέγεθος του τζακιού. Δεν πρέπει ούτε να τσιγκουνευτούμε αλλά ούτε και να υπερβάλλουμε στην επιλογή μεγέθους εστίας. Μια μικρότερη από αυτή που χρειαζόμαστε εστία δεν θα ζεσταίνει αποτελεσματικά ενώ μία μεγαλύτερη θα καίει πολύ περισσότερα ξύλα χωρίς καμία απολύτως οικονομία.

Άψογο Design


Το αισθητικό κομμάτι είναι κάτι το οποίο ενδιαφέρει πολλούς , περισσότερο βέβαια τις κυρίες στο χώρο αυτόν. Όλοι θέλουμε κάτι όμορφο να κοσμεί το σαλόνι μας. Οπότε η εμφάνιση και το design είναι εξίσου σημαντικά.

Τέλος το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Ανάλογα με τα χρήματα τα οποία διαθέτουμε μπορούμε να αγοράσουμε και κάποιο ανάλογο ενεργειακό σύστημα. Η εταιρία μας διαθέτει εξαιρετικές προσφορές για όλους εσάς. Εδώ θα βρείτε τα πάντα στις καλύτερες τιμές.

ΔΕΛΗΣ Α.Ε.


Πέρα βέβαια από τα παραπάνω η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. θέλει να δώσει μερικές ακόμα συμβουλές. Προτιμήστε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα , προσέξτε την τοποθέτηση και τέλος εξασφαλίστε τεχνική υποστήριξη. Θα είναι πραγματικά δύσκολο να λύσετε όποια προβλήματα δημιουργηθούν  μόνοι σας. Σας περιμένουμε!!

 


Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου