Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δεν βαφτίζουμε ένα σύστημα θέρμανσης «ενεργειακό» τόσο εύκολα…



Καλημέρα αγαπητοί φίλοι , η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι και πάλι εδώ με μοναδικό σκοπό να ενημερώσει όλους εσάς τους φίλους της πάνω σε θέματα ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης. Η εμπειρία μας , μας επιτρέπει να πάρουμε το θάρρος ώστε να γράψουμε για κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα γνωρίζουμε καλά.







            Το άρθρο αυτό γράφτηκε μετά από προσωπικές εμπειρίες των ανθρώπων της εταιρίας μας. Και εμείς όπως και εσείς βρισκόμαστε καθημερινά σε συζητήσεις σχετικά με την θέρμανση , ακούμε γνώμες ειδικών και μη. Αυτό που κάνει τους περισσότερους από εμάς να παραξενευόμαστε είναι το γιατί πρέπει να υπάρχουν εταιρίες κολοσσοί ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης , με επιστήμονες που ερευνούν καθημερινά , με τεράστιες γραμμές παραγωγής και με χιλιάδες πωλήσεις τον χρόνο σε όλο τον κόσμο , την στιγμή που κάθε γειτονιά έχει από έναν ειδικό που έχει πάντα μία πατέντα.

            Γράφουμε αυτό το άρθρο για να ξεχωρίσουμε σαν εταιρία την θέση μας από επιτήδειους της αγοράς οι οποίοι έχουν πάντα μια φθηνή και αξιόπιστη λύση για όλα. Οι πατέντες αυτές στο σύνολό τους , και με τον τρόπο πάντα με τον οποίο πλασάρονται , δημιουργούν την αίσθηση πως πρόκειται για ιδανικές λύσεις , μπορούμε όμως να σας επιβεβαιώσουμε πως είναι λύσεις οι οποίες δεν διαθέτουν ούτε αξιοπιστία ούτε ασφάλεια.


            Πολλές από τις πατέντες αυτές βαφτίζονται «ενεργειακές» κάτι όμως το οποίο μόνο στα χαρτιά μπορεί να σταθεί. Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ενεργειακή εστία λοιπόν είναι μία εστία κλειστού τύπου  η οποία αποδίδει ενέργεια σε ποσοστό περισσότερο από 60% και συνδυάζεται με ρυθμιζόμενη καύση. Η θέρμανση μεταφέρεται είτε μέσω του αέρα είτε μέσα από το νερό του καλοριφέρ. Οι πατέντες αυτές ούτε αποδίδουν , ούτε διαθέτουν ρυθμιζόμενη καύση , ούτε παρέχουν ασφάλεια. Αποτελούν ημίμετρα και δεν συνιστώνται από την εταιρία μας.



            Πρέπει να γίνει κατανοητό πως η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. προτείνει , συνεργάζεται και προωθεί μόνο πιστοποιημένα ευρωπαϊκά προϊόντα τα οποία ακολουθούνται από έγγραφες πιστοποιήσεις. Για να ζεσταίνεστε και να κοιμάστε ήσυχοι. Διαθέτουμε τα πάντα για εσάς. Ζεσταίνουμε τα όνειρά σας , τα κάνουμε πραγματικότητα. Σας περιμένουμε!!





Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου