Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστική παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. μόνο για όλους εσάς τους φίλους της.


Η2Ο από την ΔΕΛΗΣ Α.Ε.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Σήμερα το blog μας θα κάνει κάτι το οποίο δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Από αυτό το blog έχουμε συνηθίσει να ενημερώνουμε όλους εσάς για διάφορα θέματα τα οποία αφορούν τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης και την θέρμανση γενικότερα , έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει αποσπασματικά και κάποια προϊόντα μας αλλά δεν έχουμε κάνει ποτέ παρουσίαση νέας σειράς προϊόντων τα οποία φέρνουμε πλέον αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους της εταιρίας μας.







           
            Η ομάδα της εταιρίας μας , η οποία τρέχει καθημερινά για να ενημερωθεί τόσο για τις νέες τεχνολογίες όσο και τα νέα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς , έχει ως κύριο σκοπό την εξασφάλιση λειτουργικών , αποδοτικών και παράλληλα οικονομικών και οικολογικών προϊόντων θέρμανσης για όλους εσάς.

            Σε όλο αυτό τον αγώνα δρόμου τον οποίο κάνουμε καθημερινά λοιπόν , η εταιρία μας ανακάλυψε ένα αρκετά μεγάλο κενό στην ελληνική αγορά όσο αφορά τις ενεργειακές κασέτες καλοριφέρ. Παρατηρήσαμε λοιπόν , ότι οι επιλογές που είχε ένας φίλος της ενεργειακής κασέτας , ο οποίος θα ήθελε να θερμάνει το χώρο του εκμεταλλευόμενος την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση τζακιού αλλά και την εγκατάσταση σωμάτων καλοριφέρ , ήταν πραγματικά ελάχιστες και μάλιστα έτειναν να εκμηδενιστούν. Τα ελάχιστα μοντέλα τα οποία κυκλοφορούσαν στην ελληνική αγορά προϋπόθεταν τεράστιο οικονομικό κόστος , ενώ ελάχιστα μοντέλα συνοδεύονταν από αντίστοιχες γραπτές πιστοποιήσεις για την σωστή λειτουργία.

            Αποφασίσαμε λοιπόν να ψάξουμε στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο , ήρθαμε σε επαφή με πολύ μεγάλες εταιρίες σε όλη την Ευρώπη και καταφέραμε να φτιάξουμε μία σειρά πιστοποιημένων , οικονομικών κασετών καλοριφέρ η οποία κατασκευάζεται στην Ευρώπη αποκλειστικά για την ΔΕΛΗΣ Α.Ε. Η σειρά αυτή έχει σαν σκοπό να μεγαλώνει και να ανεβάζει το επίπεδο της καθημερινά. 

            Σήμερα είμαστε εδώ με σκοπό να δώσουμε μία γεύση από τα προϊόντα μας και να προτείνουμε λύσεις σε όσους ψάχνουν υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή.

            Η νέα μας σειρά ονομάζεται Η2Ο και κατασκευάζεται στην Ευρώπη αποκλειστικά για την ΔΕΛΗΣ Α.Ε. Περιέχει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ενεργειακών εστιών θέρμανσης εμείς όμως σήμερα θα επικεντρωθούμε στο αρχικό μας θέμα δηλαδή τις κασέτες καλοριφέρ. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάποιων μοντέλων της εταιρίας μας. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και οι αριθμοί που βλέπετε ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα. Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. ποτέ δεν έχει δώσει αριθμούς τους οποίου δεν έχει ελέγξει πρώτα . Γίνεται αναφορά σε αυτό διότι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αστείων τιμών σε τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία δεν γίνεται να επιτευχθούν ποτέ. 


Μοντέλο
Η2Ο S 20 Classic 1
H2O S 20 Classic 2
H2O S 20 PLUS
H2O S 20 PLUS W
Ονομαστική ισχύς Kw
23
23
23
23
Ισχύς στο νερό Kw
21
21
21
21
Θερμίδες ανά ώρα
20.000
20.000
20.000
20.000
Μήκος πρόσοψης (cm)
75
75
75
75
Ύψος πρόσοψης (cm)
57
57
54
54
Βάθος πρόσοψης (cm)
51
51
57
57
Ολικό ύψος (cm)
67
67
67
67
Πάχος τοιχωμάτων (mm)
5
5
5
5
Μέγιστη πίεση (bar)
3
3
3
3
Μέγιστη θερμοκρασία (0C)
90
90
90
90
Χωρητικότητα νερού (L)
40
40
40
40
Εξαγωγή καπνού (mm)
180
180
180
180


            Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα προϊόντα μας.

 
H2O S 20 classic 1




 
H2O S 20 classic 2





H2O S 20 Plus

Η σειρά είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να χωρέσει βέβαια σε ένα άρθρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες λύσεις αλλά και περισσότερες πληροφορίες για να νέα μας προϊόντα. Σας περιμένουμε!!





Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου