Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να μην κάνει την διαφορά και στα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης. Διαβάστε την προσωπική εμπειρία ενός ακόμα ευχαριστημένου πελάτη.



Πέλετ - Βιομάζα

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και πάλι. Σήμερα είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε ένα άρθρο σχετικά με την τεχνολογία και πόσο συγκεκριμένα αυτή κάνει την διαφορά στις διάφορες σόμπες pellet τις οποίες εμπιστεύεται η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. Για αρχή να κάνουμε ξεκάθαρο πως όλα τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης καθώς και οι κατασκευαστικές εταιρίες πίσω από αυτά είναι απόλυτα ελεγμένες και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα στάνταρτ της εταιρίας μας.





            Είναι λογικό σόμπα από σόμπα να διαφέρει. Υπάρχουν καλές ποιοτικά σόμπες και κακές φυσικά. Οι εταιρίες ανταγωνίζονται καθημερινά και οι ομάδες τους εξελίσσονται ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλη αυτή την διαδικασία φυσικά και η εταιρία μας την παρακολουθεί στενά. Αυτό μας βοηθά να επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα μόνο για εσάς. Για αυτό τον λόγο η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. διαθέτει συνεχώς ανανεωμένες προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν παραμένει στάσιμη.

            Σήμερα είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε τα λόγια ενός ευχαριστημένου πελάτη. Λόγω της επιθυμίας του να παραμείνει ανώνυμος, την οποία και σεβαστήκαμε , θα υπογράφει ως Γ.Ρ.

            Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε πελάτης μας στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και περίπου ενάμιση μήνα μετά ένιωσε την ανάγκη να μας τηλεφωνήσει με σκοπό να μας ευχαριστήσει. Τα πρώτα λόγια του μας έδωσαν τρομερή χαρά αφού ο συγκεκριμένος πελάτης από την πρώτη στιγμή μας συμπεριφέρθηκε άψογα , πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Γ.Ρ.: «Επιτέλους ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας (γέλια) , ο μικρός ξαναβρήκε τον εαυτό του μέσα στο σπίτι (αναφέρεται στον γιό του) δεν μας αφήνει καθόλου σε ησυχία» . Πρέπει να γίνει σαφές πως τα παιδιά είναι ο νούμερο ένα λόγος που οι περισσότεροι μας επισκέπτονται αφού δεν τους ενδιαφέρει τόσο ο εαυτός τους όσο η οικογένεια τους. Ο συγκεκριμένος πελάτης κατέληξε στην λύση του pellet μετά από παρακίνηση μίας οικογενειακής του φίλης για την οποία μετά την τοποθέτηση αναφέρει χαρακτηριστικά Γ.Ρ.: «Ήρθε η … που μας είχε προτείνει το pellet σαν λύση και δεν πίστευε στην όλη κατάσταση. Με διαβεβαίωσε ότι το προϊόν είναι σκάλες ανώτερο από αυτό το οποίο χρησιμοποιεί η ίδια.». Πρέπει να αναφερθούμε ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο για αυτό και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε ένα προϊόν και πρέπει να το ψάχνουμε. 

Ο συγκεκριμένος πελάτης είναι ηλεκτρονικός στο επάγγελμα οπότε όταν άναψε την συγκεκριμένη  σόμπα θέλησε να ψάξει λίγο περισσότερο την λειτουργία της. Οι καλές σόμπες pellet διαθέτουν ουσιαστικά έναν προγραμματιστή για την λειτουργία τους. Ο σωστός προγραμματισμός αλλά και η ανάλογη τεχνολογία μπορούν να πετύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γ.Ρ.: «Στην αρχή έκαιγα περίπου 1,5 σακουλάκι πέλετ ίσως διότι το σπίτι ήταν και παγωμένο , όταν είδα τα κουμπιά άρχισα να διαβάζω και το βιβλίο των οδηγιών και ξεκίνησα να πατάω τον προγραμματισμό. Κάθε μέρα είχα περισσότερη ζέστη με λιγότερο καύσιμο. Ακόμα και τώρα το ψάχνω , λες να την κάνω να δουλεύει χωρίς πέλετ και να πάρουμε το νόμπελ (γέλια);» . Βέβαια ο προγραμματισμός δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ηλεκτρονικός , αρκεί να διαβάσουμε το εγχειρίδιο , να κάνουμε δοκιμές και να ξέρουμε τα βασικά. Γ.Ρ. : «Τώρα καίω περίπου 1 σακουλάκι κάθε 1,5 μέρα η ζέστη είναι ποιοτικά ανώτερη. Σκοπός μου είναι να την ρυθμίσω να καίει μόνη της , να ανάβει και να σβήνει όποτε την προγραμματίζω εγώ.» . Η οικονομία είναι το παν σε αυτές τις περιπτώσεις αφού κατεβάζει το κοστολόγιο όλης της χρονιάς. Κάτι άλλο που έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο πελάτη είναι πως η σόμπα έχει την δυνατότητα να καίει το ίδιο καλά κάθε ποιότητα πέλετ λόγω του συστήματος Leonardo το οποίο διαθέτει και την αυτοπρογραμματίζει να καίει τα πάντα. Γ.Ρ.: «Δοκίμασα να κάψω ακριβότερο πέλετ και δεν είχε καμία διαφορά σε αντίθεση με την φίλη μου της οποίας η σόμπα έκαιγε καλύτερα από πριν. Θα αγοράζω φθηνότερο πέλετ , η σόμπα σκέφτεται και την τσέπη μου…!!!» μας λέει χαρακτηριστικά. Οι περισσότερες σόμπες αγαπητοί φίλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αλλαγή ποιότητας πέλετ , σόμπες όμως σαν την FUNNY  με το σύστημα Leonardo δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. 


Ο μετρητής ποσότητας πέλετ επίσης είναι πολύ χρήσιμος , Γ.Ρ.: «Μας φωνάζει , γεμίστε με γεμίστε με (πάλι γέλια)» εξομολογείται ο ίδιος. Γ.Ρ.: «Καίει λιγότερο οπότε το καθάρισμα είναι πανεύκολο , άσε που πλέον την καθαρίζουμε μία φορά την εβδομάδα.». Είναι σημαντικό να διαθέτετε ένα προϊόν το οποίο διατηρείται όσο το δυνατό πιο καθαρό. Γ.Ρ.: «Ενώ στην αρχή το βεντιλατέρ μου ξήρανε την ατμόσφαιρα πλέον η σόμπα δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον , τι να σου πω όσο την ψάχνω όλο και πιο ευχάριστες εκπλήξεις ανακαλύπτω.». Τέλος η σόμπα πέλετ δεν αποτελεί ημίμετρο αλλά κύριο μέσο που θα ζεστάνει όλο το σπίτι Γ.Ρ.: «Έχουμε προγραμματίσει την σόμπα στους 22 βαθμούς , και έχουμε 22 βαθμούς στο σαλόνι , 21 στην κουζίνα και 19 σε όλο το υπόλοιπο σπίτι και όλα αυτά χωρίς να έχω βάλει αεραγωγούς.».


Γ.Ρ.:"Εγώ, η γυναίκα μου και ο γιός μας είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες. Πραγματικά άξιζε τα λεφτά της. Χαζεύουμε την φλόγα της με τις ώρες... ο μικρός το έχει δει πραγματικά σαν παιχνίδι , πλέον είμαστε πιο ήσυχοι όσο αναφορά την υγεία του"

Σόμπα πέλετ FUNNY


            Σκοπός της ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι μόνο οι ευχαριστημένοι πελάτες. Εξάλλου με τους περισσότερους από τους πελάτες μας διαθέτουμε και επιπλέον προσωπικές σχέσεις και μετά την συνεργασία μας. Η εταιρία μας είναι εδώ για να δώσει την καλύτερη λύση και το καλύτερο προϊόν για όλους εσάς. Σας περιμένουμε!!





Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου