Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα. Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά ο Χειμώνας!!


Ιδανικές λύσεις θέρμανσης

Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα και πάλι. Σημερινό θέμα είναι ο καιρός ο οποίος είναι αλήθεια πως φέτος ειδικά μας έχει μπερδέψει λίγο. Οι κλιματολογικές αλλαγές έχουν δημιουργήσει ένα μπάχαλο ουσιαστικά σε όλο το πλανήτη και η πρόβλεψη του καιρού , τουλάχιστον σε μακρόχρονη βάση είναι αδύνατη.







            Οι εποχές έχουν αρχίσει να αλλάζουν και πάνε σιγά σιγά να γίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο δύο , χειμώνας και καλοκαίρι. Κακά τα ψέματα χειμώνα ακόμα δεν έχουμε δει φέτος. Οι θερμοκρασίες είναι σχετικά υψηλές για την εποχή τους με ελάχιστα διαστήματα όπου όντως νιώσαμε παγωνιά. Η εμπειρία μας τόσα χρόνια μας δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο βαρύς χειμώνας να μην έρθει , εξάλλου και οι προβλέψεις της ερχόμενης εβδομάδας μας προετοιμάζουν. Ο καιρός σίγουρα έχει άγριες διαθέσεις και οι μήνες του Φλεβάρη και του Μάρτη θα αποτελέσουν την φετινή καρδιά του χειμώνα. Ουσιαστικά ο χειμώνας έχει αργήσει έναν με δύο μήνες και τίποτα περισσότερο.


Ο χειμώνας τώρα ξεκινά


            Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να κάνετε την κίνηση σας όσο αφορά το ενεργειακό σύστημα θέρμανσης του χώρου σας. Προλαβαίνετε να θωρακιστείτε απέναντι στο κρύο. Η μελέτη και η τοποθέτηση της εταιρίας ΔΕΛΗΣ Α.Ε. δεν διαρκεί περισσότερο από μερικές μέρες. Η δουλεία μας είναι άμεση . Μπαίνουμε στο σπίτι σας , ζεσταίνουμε τα όνειρα σας τα κάνουμε πραγματικότητα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6946 211 061. Έχουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Σας περιμένουμε!!!




Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου