Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζουμε το 2014 με το ίδιο πάθος για αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από κάθε τι άλλο…



Αγαπητοί φίλοι , καλή σας ημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Το 2013 η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. με την δική σας βοήθεια κατάφερε να στήσει όλη αυτή την προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε όσα περισσότερα κρίσιμα θέματα , τα οποία αφορούν καθημερινά προβλήματα πάνω στα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης. Σκοπός μας ήταν να συμβουλέψουμε μία μεγάλη μερίδα κόσμου , να ενημερώσουμε για την επίλυση σοβαρών και μη προβλημάτων , να παρουσιάσουμε καινοτόμες 
 λύσεις και φυσικά να αναδείξουμε την δουλειά μας η οποία είναι αποτέλεσμα εργασίας πολλών ετών. Επιστρατεύσαμε την εμπειρία μας και όλες τις γνώσεις μας στην προσπάθεια μας να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλο τον κόσμο, ο οποίος δεν είχε κάποια προηγούμενη εμπειρία , ότι τα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης είναι ένας τομέας ο οποίος βασίζεται στην επιστήμη , διέπεται από κανόνες και χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία αλλά και πολύ συγκεκριμένη τεχνογνωσία.

                Όλη  αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα εάν δεν είχαμε φυσικά την δική σας στήριξη και την δική σας βοήθεια. Οι ερωτήσεις και οι απορίες σας μας έδωσαν εξάλλου το ερέθισμα για την υλοποίηση αυτής της ιδέας. Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. λοιπόν θέλει να σας ευχαριστήσει και περιμένει την ίδια ανταπόκριση και το 2014. Το 2014 θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία την οποία αποκομίσαμε την πρώτη χρονιά λειτουργίας του blog μας σας υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται.  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας θέτετε τα ερωτήματά σας , εμείς με την σειρά μας θα απαντάμε σε όσο το δυνατό περισσότερα από αυτά. Σας ευχόμαστε και πάλι ένα ευτυχισμένο και ζεστό 2014 με υγεία σε εσάς αλλά και όλους τους δικούς σας ανθρώπους. Καλή χρονιά σε όλους!!


Ζεσταίνουμε τα όνειρα σας , τα κάνουμε πραγματικότητα.


Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε. / 6946 211061

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου