Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η delisenergy παρουσιάζει ολοκληρωμένα πακέτα ηλιακών συστημάτων. Εδώ θα βρείτε μέχρι και την τελευταία βίδα.


Ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα από
την ΔΕΛΗΣ Α.Ε.
            Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί μία κατασκευή η οποία ναι μεν δεν περιέχει τρομερές δυσκολίες όσο αφορά την εγκατάστασή του , μπορεί όμως να γίνει εφιάλτης σε δύο
περιπτώσεις. Η πρώτη περίπτωση είναι ο εγκαταστάτης να μην διαθέτει αρκετή εμπειρία , ενώ η δεύτερη είναι το προϊόν που θα αγοράσετε να εμπεριέχει δυσκολίες λόγω έλλειψης σημαντικών εξαρτημάτων.



            Στην delisenergy εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνουν την τοποθέτηση του ηλιακού σας από το στήσιμό του μέχρι το πρώτο ζεστό νερό που θα πάρετε. Η εμπειρία της εταιρίας μας είναι μακροχρόνια και έχουμε αναλάβει αρκετά δύσκολες περιπτώσεις. Πέρα αυτού βέβαια το προϊόν κάνει και αυτό την διαφορά , μιας και είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το στήσιμο του να είναι εξαιρετικά απλό από την αρχή έως το τέλος.

            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. επιλέγει με προσοχή τα προϊόντα τα οποία σας προτείνει , δίνοντας έμφαση στην ποιότητα , την τιμή αλλά και τις ανάγκες που έχει ο χώρος σας. Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων , έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικές λύσεις.

            Το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό την παρουσίαση της νέας σειράς ηλιακών , την οποία προτείνει η delisenergy σε όλους εσάς. Το σετ του ηλιακού σας λοιπόν είναι εδώ και σας περιμένει. Κάνουμε λόγο για σετ μιας και μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλιακού συστήματος. Το σετ περιέχει πέντε διαφορετικά κομμάτια τα οποία και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε.
Μία βάση ηλιακού θερμοσίφωνα

            Το πρώτο κομμάτι του ηλιακού είναι η βάση του , η οποία είναι μία εξαιρετικά σημαντική εργασία για την λειτουργία του συστήματος. Οι περιπτώσεις τοποθέτησης των ηλιακών είναι κατά βάση δύο. Ο ηλιακός μπαίνει είτε σε ταράτσα είτε σε σκεπή. Οι ηλιακοί της delisenergy περιέχουν στο σετ έτοιμη βάση είτε σκεπής είτε ταράτσας η οποία έχει την ικανότητα να στήνεται με εξαιρετικά απλό τρόπο , ενώ παράλληλα διαθέτει πιστοποίηση και αντέχει ακόμη και σε συνθήκες τυφώνα. Μας παρέχεται λοιπόν η δυνατότητα να στήσουμε τον ηλιακό μας γρήγορα και παράλληλα να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια του.
Συλλέκτης ηλιακού delisenergy - Μία πλάκα

            Το δεύτερο κομμάτι του σετ , για το οποίο η εταιρία μας είναι πλέον υπερήφανη είναι ο συλλέκτης ή οι συλλέκτες που χρησιμοποιούνται στους ηλιακούς. Τρία χρόνια έρευνας περιλαμβάνονται στους ηλιακούς συλλέκτες της σειράς. Μία ολόκληρη επιστημονική ομάδα βρίσκεται πίσω από το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τεχνογνωσία και εμπειρία κατάφεραν να παντρευτούν βγάζοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως η εγγύηση για τον ηλιακό συλλέκτη φτάνει στα 25 χρόνια. Ο συλλέκτης είναι άθραυστος , δεν πρόκειται ποτέ να σπάσει δημιουργώντας προβλήματα. Διαθέτει μόνωση στο πίσω αλλά και το πλάγιο μέρος , με τον πετροβάμβακα να μειώνει τις ενεργειακές απώλειες. Ο συλλέκτης είναι στην κατηγορία υπερεπιλεκτικού συλλέκτη , είναι βαμμένος με υγρό τιτάνιο και διαθέτει τεχνολογία η οποία του επιτρέπει να εκμεταλλεύεται όσο το δυνατό περισσότερο την ηλιακή ενέργεια , ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο πως η απόδοση του συλλέκτη ξεπερνά το 78% ένα νούμερο το οποίο δεν θα συναντήσετε εύκολα στην αγορά.
Μπόϊλερ ηλιακού θερμοσίφωνα

            Το επόμενο κομμάτι που περιέχεται στο σετ είναι το μπόιλερ. Το δοχείο ουσιαστικά στο οποίο εκμεταλλευόμαστε την ηλιακή ενέργεια ώστε να παρασκευάσουμε το ζεστό νερό. Το μπόιλερ της σειράς ποικίλει σε μέγεθος , ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων. Το σημαντικό που πρέπει να προσέξετε στην επιλογή του είναι η ονομαστική χωρητικότητα να συνάδει με την πραγματική. Πολλές εταιρίες δίνουν μεγαλύτερους αριθμούς από τους πραγματικούς. Στην delisenergy ότι βλέπεται είναι το πραγματικό μέγεθος. Τα μπόιλερ της σειράς είναι χωρισμένα σε τρία επίπεδα , το δοχείο νερού χρήσης , το δοχείο του θερμικού φορέα και την μόνωση. Θα αναφερθούμε στην επαναστατική κατασκευή του μπόιλερ σε επόμενο άρθρο.

            Το σετ περιέχει ακόμη όλα τα εξαρτήματα διασύνδεσης. Βίδες , σωλήνες , μονωτικά σωλήνων , παρελκόμενα της βάσης , τα πάντα είναι έτοιμα για να συνθέσουν τον ηλιακό σας. Πέρα αυτού το σετ ολοκληρώνεται με το υγρό βελτίωσης του θερμικού φορέα , ένα υγρό προπυλενογλικόλης το οποίο προστατεύει τον θερμικό φορέα από τις χαμηλές θερμοκρασίες ενώ ταυτόχρονα του προσδίδει εξαιρετικές ιδιότητες για τις υψηλές θερμοκρασίες.

            Εμείς μιλάμε μόνο με ολοκληρωμένες προτάσεις. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε δίνοντας σας λύσεις που ταιριάζουν στην τσέπη σας αλλά και το χώρο σας. Λύσεις φιλικές προς την Φύση αλλά και το περιβάλλον. Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 6946 211061.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου