Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ηλιακός θερμοσίφωνας και συντήρηση. Η εγγύηση είναι ιδιαίτερα σημαντική.


Η συντήρηση και η φροντίδα του ηλιακού είναι το Α και το Ω

Όπως κάθε προϊόν έτσι και ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει ανάγκη από φροντίδα για να αποδίδει στο μέγιστο και να αντέχει στον χρόνο. Όπως κάθε συσκευή έτσι και ένας ηλιακός έχει
ανάγκη από σωστή συντήρηση , καθώς και από την διασφάλιση ότι λειτουργεί κάτω από τις σωστές συνθήκες. Πολλά προϊόντα διαθέτουν εγγύηση , πολλές φορές όμως μπαίνουν και άλλοι παράγοντες μέσα στα συμφωνητικά εγγυήσεων.

Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. διαθέτει μόνο πιστοποιημένα προϊόντα , τα οποία υπόκεινται σε όλες τις νομικές διαδικασίες της σύγχρονης αγοράς. Είμαστε όμως εδώ , γράφοντας αυτό το άρθρο , με μοναδικό σκοπό να δώσουμε σε όσους μας διαβάζεται να καταλάβετε πως η εγγύηση είναι θέμα και των δύο πλευρών , όσο μεγάλη είναι η ευθύνη μιας εταιρίας παραγωγής ενός προϊόντος άλλο τόσο μεγάλη είναι και η ευθύνη του καταναλωτή.

Η σειρά ηλιακών θερμοσίφωνων την οποία διαθέτει η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι βασισμένη στην παραπάνω αρχή. Έχουμε την άποψη ότι ο ενδιαφερόμενος πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην εγγύηση για αυτό το λόγο άλλωστε επιδοτούμε του πελάτες οι οποίοι δείχνουν σεβασμό στο προϊόν το οποίο πλέον τους ανήκει. Η σειρά της delisenergy διαθέτει μία συγκεκριμένη εγγύηση για όλα τα προϊόντα της , η οποία ανέρχεται στα 25 χρόνια μόνο για τον συλλέκτη ανεξαρτήτου συντήρησης και σε 5 χρόνια για το ολοκληρωμένο σετ. Εδώ είναι που κάνουμε την διαφορά , μιας και η εταιρία επιδοτεί με επιπλέον εγγύηση τους πελάτες που φροντίζουν τον ηλιακό τους. Η φροντίδα αποτελείται από το ειδικό service , το οποίο γίνεται από πιστοποιημένα συνεργεία της εταιρίας , κάθε δεύτερο έτος και ανανεώνει την εγγύηση για τα επόμενα δύο χρόνια φτάνοντας την ακόμη και τα 20 έτη. Η εταιρία αναλαμβάνει φυσικά την ειδοποίηση σας κάθε φορά που πρέπει να συντηρήσετε το προϊόν. Με τον παραπάνω τρόπο αυξάνουμε τον χρόνο ζωής του προϊόντος εξοικονομώντας χρήματα από τυχούσες βλάβες αλλά και κρατώντας τον ηλιακό στην καλύτερη κατάσταση , κάτι το οποίο αυξάνει την απόδοσή του.

Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι εδώ για εσάς. Πέρα της πώλησης μας ενδιαφέρει να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία κατά την διάρκεια της λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα , καθώς και να δίνουμε κίνητρο στο να φροντίζετε το προϊόν το οποίο αγοράζετε.

Το πλάνο της ΔΕΛΗΣ Α.Ε. είναι προς το συμφέρον σας βέβαια δεν είναι εύκολο να αναλυθεί σε ένα μόνο άρθρο. Η επικοινωνία με την εταιρία μας στο 6946 211061 θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω πλάνο καθώς και πληροφορίες για τις προσφορές και τα προϊόντα τα οποία έχετε την ευκαιρία να βρείτε στο κατάστημά μας. Σας περιμένουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου