Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η στήριξη των ελληνικών προϊόντων είναι επιβεβλημένη για να ξεφύγουμε από την σημερινή κατάσταση.


Η delisenergy στηρίζει τα καλά ελληνικά προϊόντα

Η ελληνική οικονομία όσο αφορά το πραγματικό της μέρος , δηλαδή την αγορά προϊόντων και αγαθών τα οποία παράγονται στην χώρα , αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες κρίσεις στην νέα ιστορία του ελληνικού
κράτους. Η στήριξη σε ελληνικά προϊόντα είναι μία λύση για το παραπάνω πρόβλημα μιας και ότι παράγεται στην χώρα και καταναλώνεται εδώ αφήνει περισσότερα χρήματα , κινεί την αγορά και δεν εξάγει χρήματα από την χώρα. Η εξαγωγή μάλιστα προϊόντων καταφέρνει να εισάγει πραγματικό χρήμα στην χώρα.

            Η Ελλάδα είναι γνωστό πως δεν αποτελεί καμία βαριά Βιομηχανία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εκείνες οι δομές που θα μπορούσαν να παράγουν αυτοκίνητα , αεροσκάφη , στρατιωτικό εξοπλισμό τουλάχιστον σε ανταγωνιστικό βαθμό. Η Ελλάδα όμως διαθέτει ένα επίπεδο γνώσεων , υπάρχει έρευνα , υπάρχουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται καθημερινά και παράλληλα υπάρχουν και αξιόλογες μονάδες παραγωγής. Υπάρχουν ελληνικά προϊόντα τα οποία πραγματικά ξεχωρίζουν αρκεί να γίνει έρευνα σε σωστή κατεύθυνση. Το να βρει κάποιος αξιόπιστα προϊόντα δεν είναι καθόλου εύκολο.

            Η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. από το 1960 παρακολουθεί την αγορά , επιλέγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα τα οποία προτείνει στους πελάτες της. Δείχνουμε έμπρακτα την στήριξή μας και στα ελληνικά προϊόντα , τα οποία όπως και τα υπόλοιπα περνάμε από ψιλή κρησάρα μέχρι να τα προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους. Αυτό γίνεται με οποιοδήποτε προϊόν και αν δείτε στην εταιρία μας.

            Στην κατηγορία των ηλιακών θερμοσίφωνων ειδικότερα η εταιρία μας διαθέτει μία σειρά εκπληκτικών προτάσεων , από προϊόντα κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Προϊόντα αξιόπιστα , με αντοχή στον χρόνο , τα οποία διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για να ενταχθούν στην ελίτ της κατηγορίας τους. Μιλάμε για ηλιακά συστήματα με πιστοποιήσεις , με εγγύηση που φτάνει μέχρι και τα 25 έτη , με απόδοση που αγγίζει το 80% , με άψογο design , προϊόντα με σύγχρονες προδιαγραφές πραγματικά μπροστά από την εποχή τους. Όλα αυτά σε εκπληκτικές τιμές , με προσφορές να τρέχουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

            Πέρα του καλού προϊόντος η εταιρία ΔΕΛΗΣ Α.Ε. παρέχει όλη εκείνη την τεχνική υποστήριξη αλλά και την τεχνογνωσία , η οποία είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση αλλά και συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα. Είμαστε δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του συστήματος σας , παρέχοντας υπηρεσίες και συμβουλές υψηλής ποιότητας.

            Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προϊόντα μας αλλά και τις υπηρεσίες μας στο 6946 211061. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες μελέτες πάνω στα ηλιακά συστήματα. Σας περιμένουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου