Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η Εμπορική πανήγυρη της Τεγέας ξεκινά!!


Ξεκινά η Έκθεση της Τεγέας

Η Πέμπτη 14 Αυγούστου έχει οριστεί , όπως κάθε χρόνο , η επίσημη μέρα έναρξης του πανηγυριού της Τεγέας. Το πανηγύρι αποτελεί τόσο
θρησκευτική όσο και εμπορική πηγή για την περιοχή.

            Η κοίμηση της Θεοτόκου εορτάζεται κάθε χρόνο στον ναό του πάρκου της Παλαιάς Επισκοπής. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης αυτής της κίνησης δεν είναι γνωστή. Η πρώτη εμπορική πανήγυρη τοποθετείται στην εποχή της Φραγκοκρατίας , υπάρχουν επίσης μαρτυρίες για την εποχή της ελληνικής επανάστασης. Με την σημερινή μορφή του το πανηγύρι μετρά περίπου 131 χρόνια ζωής. Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Τεγεατικός σύλλογος , με μία έκταση 125 περίπου στρεμμάτων να φιλοξενεί το πανηγύρι.

            Παράλληλα με το Πανηγύρι λαμβάνει χώρα στην Τεγέα η Παμπελοποννησιακή έκθεση Γεωργίας και Γεωργικών Μηχανημάτων. Η έκθεση γίνεται πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη , περνούν χιλιάδες από αυτή. Αποτελεί το σημάδι ότι το καλοκαίρι τελειώνει και ο Χειμώνας έρχεται. 

            Η εταιρία μας θα είναι εκεί για να παρουσιάσει τα προϊόντα και την δουλειά της , μέσα από έντυπα τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε παντού. Θεωρήσαμε αυτή σαν την ιδανική ευκαιρία για να συστηθούμε σε όλους , παρουσιάζοντας σας την νέα σειρά προϊόντων μας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διαφημιστικά μας φυλλάδια σε όλη την έκθεση. Σας περιμένουμε!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου